Overnachten | Workshops | Landwinkel
Contact

Paardenarrangement

Alles voor uw paard

Voor een heerlijke vakantie of weekendje weg op de boerderij in Drenthe!

Paardenarrangement


Heeft u altijd al uw paard of pony mee willen nemen op vakantie of tijdens een weekendje weg? Dan bent u bij B&B De Venehoeve aan het juiste adres! 
Ook voor uw paard is het heerlijk ontspannen. Uw paard wordt bij ons namelijk op en top verzorgd. Wij hebben 3 stallen beschikbaar gesteld om paarden van de gasten van de B&B te ontvangen. Deze stallen worden dagelijks voor u uitgemest. Hiernaast hebben wij verschillende paddocks en weides tot onze beschikking. Deze zijn allemaal voorzien van vers drinkwater.
Alle paarden krijgen minimaal 3 keer per dag een ruime hoeveelheid hoog kwaliteit hooi. U kunt uiteraard van de stapmolen en onze poetsplaats met warm water gebruik maken. Als u een keer geen zin heeft in lange buitenritten kunt u natuurlijk ook rijden in onze buitenbak met all-weather bodem van 30 bij 60 meter. 

In de omgeving van B&B De Venehoeve zijn er diverse paden en bossen waar u heerlijke buitenritten kunt maken. Deze zijn ook zeker geschikt voor menwagens. De paden zijn stevig met zand of gras en soms wat muller met dieper zand. Het is mogelijk zonder beslag te rijden.

U kunt uw trailer of vrachtwagen stallen op ons parkeerterrein.

Weidegang of Paddock
15,-
per paard per nacht
Beste keus
inclusief box en ruwvoer
20,-
per paard per nacht
Let op: deze prijzen zijn exclusief krachtvoer.

Wanneer uw paard bij ons komt logeren vragen wij u om een stallingsovereenkomst te tekenen i.v.m. aansprakelijkheid. Deze wordt per mail naar u gestuurd en moet alvorens het verblijf getekend en retour gestuurd worden.

De omgeving